Categories: Magasins, Partenaires

Ohne is een winkelconcept dat steunt op drie pijlers: afvalarm, korte keten en biologisch; in deze volgorde. Omdat we echt een verschil willen maken, zetten we in op dagelijkse verbruiksgoederen: in de eerste plaats voeding maar daarnaast ook onderhoudsproducten en cosmetica.

Het nieuwe concept wil consumenten moeiteloos over de streep halen om hun koopgewoontes aan te passen naar een milieubewuster koopgedrag. OHNE vraagt dan ook aan de consument om zelf herbruikbare potten of zakken mee te brengen naar de winkel en deze naar hartenlust te vullen.

Het is tevens ook onze ambitie om een centrale plaats te worden voor producten uit Gent en omstreken. Door in te zetten op de korte keten kan je een grote ecologische winst maken. Door goederen lokaal te produceren en consumeren spaar je enorm veel transportkilometers uit en maak je een hele verpakkingscyclus overbodig.

Voor goederen die niet lokaal verkrijgbaar zijn, gaan we voor de combinatie bulk + bio.

Ben je een lokale producent en deel je onze overtuigingen? Ben je op zoek naar de juiste afzetmarkt? Ben je kleinschalig of seizoensgebonden? Des te beter, wij juichen het toe. We bieden jouw producten graag in onze winkel aan. Twijfel niet om met ons contact op te nemen.

Steendam 59 9000 Gent 0485 53 80 29

Koningin Elisabethlaan 22 9000 Gent 0485 53 81 42

Hundelgemsebaan 117 9630 Zwalm 0486 93 40 40